Drömmar & Inspiration

Drömmen om skumbad och tända ljus

Jag vill ha ett nytt badkar. Varje gång Stora A ska bada blir jag eller min man en liiiten smula irriterade på vårt nuvarande badkar. För att göra en lång historia kort så har vårt badkar gjort sitt. För ett bra tag sen.

Det är bara det att vi inte bara vill ha ett nytt badkar. Vi vill göra om hela badrummet. Ni som renoverat badrum vet att det är bra mycket dyrare än ett badkar. Så nu sparar vi och under tiden samlar vi på oss idéer och inspiration.

Men badkar har vi nog bestämt oss för. Vi vill ha Carmague Skaraborg Duo.

Duobadkar Carmague Skaraborg.
Bilden är lånad från Bauhaus.

Där ska vi ligga skavfötters i ett varmt skumbad med massa tända ljus runt omkring tänker jag mig. Det står nog även en vacker kandelaber på golvet, som den här från Cervera. Jag tänker mig även att barnen sover.

Kandelabern Dorre från Cervera.
Bilden är lånad från Cervera.

Men vi behöver mer än ett badkar och en kandelaber i vårt nya badrum. Vad är ett måste i ett bra badrum tycker du?

error

Följ Rosa pioner via mail, Facebook och Instagram