Livet & Vardagen,  Trädgård & Odlingar

Får jag skryta om min man?

Ja. Det får jag och det ska jag. Ni som läser här på bloggen fick ju följa projekt växthus under våren. Maken slet som ett djur och växthuset tog sakta men säkert form, tillsist var det dags för inflytt . Det blev så himla fint och gurka, melon och tomat har frodats där inne. Men, det är inte bara växthus som maken fixat… det kommer mera!

Förra året köpte vi en ny pool sedan våran bättre begagnade la av. Vi hade fastnat för bekvämligheten helt enkelt. I år var det dags för pooldäcket. Redan tidig vår satte maken igång. Allt för att vi skulle kunna njuta ordentligt av poolen och den nya uteplatsen under sommaren.

Det är många arbetstimmar som lagts ner här kan jag säga. (Jag vet, för jag stod för markservicen under tiden). Men visst njöt vi när det var klart. Eller nästan klart i alla fall. Nästa år kommer trappen och sista biten på räcket. Mer kommer maken min inte att hinna. Han kommer nämligen vara upptagen med att fixa mellis och mat och leka 😉

Men tro nu för all del inte att han jobbat klart för i år. Nej, nu har han satt igång med stödmuren och trappen ner mot trädgårdslandet. Det kommer bli bra det med. Det syns redan. I slutet på trappen som nu är halvfärdig ska jag sätta blomsterbågen som jag köpte redan förra sommaren. Sen ska det planteras lite växter, både längs muren och vid bågen. Funderar på klätterhortensia till bågen, bara den inte blir för tung?

Det är ett dubbelbottnat skrytande jag sysslar med just nu. Dels har jag en händig man som fixar och trixar och löser det mesta. Dels har jag en snäll man som fixar och trixar och vill göra bra saker för mig och barnen. Det förstnämnda är en bonus. Det sistnämnda är en av anledningarna till att jag älskar honom ❤️

En kommentar

error

Följ Rosa pioner via mail, Facebook och Instagram