Livet & Vardagen

Jobbet har kickat igång!

2,5 vecka på nygammal jobbet är avklarat och jag kan bara konstatera att det känns väldigt rätt.

Klassen är superhärlig och det har varit så kul att vara på jobbet. Även om jag har galet mycket att sätta mig in i så ångrar jag mig inte en sekund.

Att ta ett nytt uppdrag på sin gamla arbetsplats har klara fördelar. Kollegor, barn, rektorer och lokaler är bekanta medans arbetsuppdraget är nytt. Det är rätt skönt att grunden är den samma. Det är nämligen fullt kaos i mitt huvud ändå.

Nya rutiner, nya administrativa uppgifter, nya lektioner… och så kommer det vara i tre år tills jag kört varvet runt och kommit tillbaka till vårterminen i 2:an. Galet men härligt och utmanande!

Som tur är har jag bytt en guldkollega mot en annan så jag har ett fint stöd bredvid mig också. Det är mycket värt. Sen är som sagt klassen härlig att jobba med. Dom har köpt både nya rutiner och det faktum att jag faktiskt inte har koll på allt jämnt ännu.

Bäst är ändå att dom köpt fredagsdansen. Vi avslutar varje vecka med dans och allsång till Lalehs ”Bara få va mig själv”.

Snart törs alla vara med. Tror ni man kan sjunga den i kyrkan på skolavslutningen?

En kommentar

error

Följ Rosa pioner via mail, Facebook och Instagram